un proiect Color Mind

Curs de formare în Interviu Motivațional

Noi, cei de la Color Mind, ne bucurăm să anunțăm organizarea unui nou curs de formare în Interviu Motivațional!

Colegii noștri, psih. Ana Maria Moldovan și dr. Gabriel Cicu, membrii fondatori ai Grupului Român pentru Interviu Motivațional și formatori autorizați în această tehnică, vă vor sprijini în înțelegerea și implementarea practicii IM-ului, oferindu-vă instrumentele teoretice, dar antrenând deopotrivă si abilitățile specifice.

 

Ce este Interviul Motivațional?

Interviul Motivațional reprezintă o formă de consiliere centrată pe persoană, orientată asupra unui scop bine definit, care presupune adesea schimbarea unui comportament prin stimularea motivației, privită ca motor esențial al funcționării umane. Această tehnică implică o arie largă de aplicabilitate, fiind utilizată în diferite forme de tratament pentru adicții și alte tulburări psihice, dar și în domeniul organizațional, în coaching, management sau în sfera educațională.

 

Despre noul curs de formare în Interviu Motivațional

Formarea se va desfășura în perioada septembrie-noiembrie 2020 și este organizată împreună cu Asociația Catharsis. Cursul cuprinde trei teme principale, abordate de-a lungul a 60 ore de formare:

 

  1. PREGĂTIREA PENTRU SCHIMBARE – Stadiile schimbării, Ambivalență, Motivație (20 ore)
  2. INTERVIUL MOTIVAȚIONAL – Strategii de intervenție (20 ore)
  3. INTERVIUL MOTIVATIONAL – Practica IM și integrarea strategiilor de intervenție (20 ore)

 

Acest curs are avizul Colegiului Psihologilor din România și vor fi acordate 60 de credite CPR. Detalii despre structura cursului, calendar și participare găsiți în linkul de mai jos.

https://asociatiacatharsis.ro/articol_certificare_acreditare_detalii.php?id_articol_certificare=40

 

 

Meniu