un proiect Color Mind

Workshop introductiv

O scurtă introducere în Interviul Motivațional. Participanții se vor implica în exerciții ce au ca scop înțelegerea acestei metode cât și crearea de lagături între practica lor privată și felul în care Interviul Motivațional le poate fi de folos atât lor cât și clienților.

Consilierii și terapeuții întâlnesc deseori în practica lor clienți care se confruntă cu nevoia de schimbare, însă găsesc mult prea dificilă inițierea acesteia. În cadrul acestui atelier introductiv vă prezentăm într-un mod experiențial și interactiv spiritul, procesele și instrumentele Interviului Motivațional – o abordare de comunicare eficientă și centrată pe client. Participanții vor explora metode creative de a integra Interviul Motivațional în practica lor de zi cu zi. Vor avea ocazia să discute componentele Interviului Motivațional și să le testeze prin exerciții și jocuri de rol.
Scopul principal este de a ajuta participanții să determine măsura în care Interviul Motivațional îi poate ajuta în practica curentă.

 

Obiective:

La sfârșitul acestui atelier, participanții vor:

 

Durata variază în funcție de context, între 2 ore – 8 ore.
 
Contacteaza-ne pentru inscriere

Meniu