un proiect Color Mind

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Toate informațiile, fișierele media și datele de pe acest website sunt proprietatea exclusivă a SC CLINICA COLOR MIND SRL.

Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate de către SC CLINICA COLOR MIND SRL pentru a vă putea răspunde prin e-mail sau telefon cererii dumneavoastră. Datele personale vor putea fi transmise autorităților în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către noi sunt strict confidențiale. SC CLINICA COLOR MIND SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii. SC CLINICA COLOR MIND SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de lege și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale dacă utilizarea lor nu este în conformitate cu legea și nu vă mai doriți acest lucru.

Nu am vândut și nu vom vinde niciodată datele dumneavoastră către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Scopul nostru, în ceea ce privește social media, este unul educațional, informațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți promitem că siguranța datelor dumneavoastră este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm serviciile (Facebook și Google).

Doar în cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră personale și ne-ai dat acordul le vom folosi după cum urmează:

Adresa de e-mail: o vom folosi pentru a raspunde la cererea dumneavoastră trimisa pe e-mail.

Datele despre browser/IP/dispozitiv: folosim aceste date pentru a determina cum folosiți site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca dumneavoastră să găsiți mai ușor informațiile pe care le căutați.

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca dumneavoastră să nu fiți obligat(ă) să ne furnizați niciun fel de date (totul e opțional).

Vă asigurăm că prelucrăm date cu caracter personal cu respectarea următoarelor principii:

– datele dumneavoastră sunt în siguranță

– dumneavoastră dețineti mereu controlul asupra datelor

– utilizăm aceste date pentru a vă oferi cele mai bune servicii de informare

Meniu